Zöld minősítés

A Family Home Kft. egy újabb díjat söpörhet be magának.

A Zöld Minősítés díjról

A Zöld Minősítés díj elindításával a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete olyan magyarországi szolgáltókat keres, akik a pályázat keretében szeretnének versenypiaci előnyhöz jutni cserébe a működésmódjuk környezetbarát lehetőségeinek feltérképezésével.

A díj ingyenesen és hivatalos dokumentáció bemutatásától mentesen megszerezhető minden olyan szolgáltatóhely számára, aki kitölti a regisztrációs kérdőívet és eléri a minimum megfelelési ponthatárt.  

A díj elnyerésével a megfelelt szolgáltatóhely igazolást kap a környezettudatos működésmódjáról, amelyet hivatalos minősítésként használhat a marketing megjelenésekben is.

A Zöld Minősítés díj kidolgozásában a szakemberek arra törekedtek, hogy a jelentkező szervezetek és szolgáltatóhelyek számára magyarországi környezetben is teljesíthető és tartósan fenntartható elvárások szerepeljenek, ugyanakkor erősen jelen legyenek a szemléletformáló és környezettudatos attitűdöket erősítő intézkedések. A díj szakmai hátterének ellenőrzését a Zöld Követ Egyesület végezte.

A Zöld Minősítés díjat elnyerők körébe tartozni nem kizárólag egy névleges minősítés megszerzése, hanem közösségi és gazdasági kapcsolatok által egymás kölcsönös segítését is jelenti.

A Zöld Minősítés támogatója