EU Pályázat

Kedvezményezett neve: Family Home Kft.

Projekt címe: „Foglalkoztatásbővítés ösztönzése – Kulcsrakész családi házak generálkivitelezése Bács-Kiskun és Csongrád megyében, valamint szeglemezes tetőszerkezet gyártása”

A szerződött támogatás összege: 64 474 200,- Ft

Projekt összköltsége:  92 106 000,- Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-000245

ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) típusú beruházás

A projekt tartalmának bemutatása: 

Cégünk küldetése már a megalakulása óta a stabil ügyfélforgalom, innováció, a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása. Elkötelezettek vagyunk termelékenységünk növelésére, nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra. Új piacok, piaci igények felkutatása a hátrányos helyzetű személyek munkalehetőségének megteremtését is szolgálja. Kiemelt figyelmet fordítunk a foglalkoztatás hosszú távú biztosításának, a stabil munkahelyi háttér kiépítésének, az elkötelezett és motivált légkör kialakításának. Célunk a mindenkori munkavállalóink segítése, biztos megélhetésük biztosítása, a pályázat elnyerésével tervezett foglalkoztatotti létszám folyamatos megtartása a pályázati időszak lejárta után is.

Jelen pályázattal célunk, hogy a piacon folyamatosan jelen legyünk, szolgáltatásaink körét bővítsük. A projekt elindításához szükséges támogatásból megvalósuló fejlesztést további munkavállalók felvételével, eszközök (szerszámok, gépek) beszerzésével és technológia fejlesztéssel kívánjuk kiegészíteni.

A pályázó szervezet fő üzleti tevékenységei: lakó- és nem lakóépület építése (szerkezet,- és tető állítási munkák), generál kivitelezése (tartófalak, elválasztó falak, betonozás, vakolás, festés, burkolás, gépészet) Folyamatos technológiai fejlesztésekkel, eszközállomány modernizálásával, korszerű technológiák költséghatékony megismerésével és használatával  környezetünk egészségének megőrzéséhez is hozzájárulunk.

A projekt keretében 15 fő munkavállaló felvételét és tartós foglalkoztatását vállaltuk. Jelenleg  8 fő a hátrányos helyzetű munkavállaló (alacsony iskolai végzettség, 50 év feletti életkor). A projekt keretében felvett munkavállalók munkaköre (asztalos, gipszkartonozó, segédmunkás). A megítélt támogatásból a foglalkoztatás mellett eszközbeszerzés, telephely korszerűsítés, munkavállalók képzése is megvalósul.

Family Home Kft.

Családi házak generálkivitelezése, könnyűszerkezetes SIP paneles szerkezet- és szeglemezes tetőszerkezet gyártása, összeszerelése, külső és belső festési, hőszigetelési és szárazépítészeti munkálatok speciális szaktudással, 6 éves szakmai tapasztalattal.