EU Pályázatok

Kedvezményezett neve: Family Home Kft.
 
Projekt címe: „Telephelyfejlesztés alternatív energiaforrás felhasználásával”
 
A szerződött támogatás összege: 40 975 834,- Ft
 
Támogatás mértéke: 55%
 
Projekt összköltsége:  74 501 518,- Ft
 
A projekt tényleges befejezés dátuma: 2022.09.30.
 
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02942
 
ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) típusú beruházás
 A projekt keretében a 766 m2 irodaépület teljeskörű energetikai felújítása valósul meg.
 
A projekt tartalmának bemutatása: 
Célunk a tavalyi évben megvásárolt székhelyen/telephelyen található régi épületek folyamatos felújítása, korszerűsítése. A kiinduló állapot szerint ezen épületekben elavult volt a villamossági rendszer, rosszul záródtak a nyílászárók, elégtelen volt a szigetelés. Ezeket az épületeket részben átalakíttattuk, energetikai szempontból felújíttattuk. A projekt elindításához szükséges támogatásból az első ütemben a fejlesztésnek köszönhetően megvalósult az irodaépület teljes külső homlokzati felújítása, szigetelése, teljes nyílászáró cseréje, komplett tetőcsere, fűtésrendszer átalakítása, hőszigetelése. Az épületben korszerűsítettük az elektromos hálózatot, a komplett világítási rendszer energiatakarékosabbá alakításával, 20 kWh napelemes rendszert építettünk ki. Gépészeti korszerűsítés is megvalósult, mely eredményeképpen a nagy teljesítményű Celsius vegyes/fa tüzelésű kazán beépítésével az egész létesítmény hőellátása biztosítva lett, valamint kiegészítő fűtésként az irodaépület ügyfélfogadó részében levegő-víz hőszivattyús rendszer került kialakításra.
 
Részben ezen pályázat sikeressége eredményeként létrehozott állapot az eredménytermékek, a kapacitás tekintetében: A fejlesztést követően egy modern, szinte 0 energiaigényű, minden téren megfelelő, gazdasági szempontból a cég számára fontos komplexumot kaptunk, ahol munkavállalóink és ügyfeleink, üzleti partnereink komfortosan érezhetik magukat. Hatékonyabb lett a munkavégzés a tágas, világos, egyenletesen fűtött csarnoképületben, kultúrált körülmények között étkezhetnek és pihenhetnek a dolgozók, fedett helyen parkolhatnak a telephelyen belül. Száraz, korszerű raktárépületekben tároljuk a termeléshez szükséges alap, -és nyersanyagokat, faárukat.

Kedvezményezett neve: Family Home Kft.

Projekt címe: „Foglalkoztatásbővítés ösztönzése – Kulcsrakész családi házak generálkivitelezése Bács-Kiskun és Csongrád megyében, valamint szeglemezes tetőszerkezet gyártása”

A szerződött támogatás összege: 64 474 200,- Ft

Projekt összköltsége:  92 106 000,- Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-000245

ESZA (Európai Szociális Alap) típusú támogatás

A projekt tartalmának bemutatása: 

Cégünk küldetése már a megalakulása óta a stabil ügyfélforgalom, innováció, a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartása. Elkötelezettek vagyunk termelékenységünk növelésére, nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra. Új piacok, piaci igények felkutatása a hátrányos helyzetű személyek munkalehetőségének megteremtését is szolgálja. Kiemelt figyelmet fordítunk a foglalkoztatás hosszú távú biztosításának, a stabil munkahelyi háttér kiépítésének, az elkötelezett és motivált légkör kialakításának. Célunk a mindenkori munkavállalóink segítése, biztos megélhetésük biztosítása, a pályázat elnyerésével tervezett foglalkoztatotti létszám folyamatos megtartása a pályázati időszak lejárta után is.

Jelen pályázattal célunk, hogy a piacon folyamatosan jelen legyünk, szolgáltatásaink körét bővítsük. A projekt elindításához szükséges támogatásból megvalósuló fejlesztést további munkavállalók felvételével, eszközök (szerszámok, gépek) beszerzésével és technológia fejlesztéssel kívánjuk kiegészíteni.

A pályázó szervezet fő üzleti tevékenységei: lakó- és nem lakóépület építése (szerkezet,- és tető állítási munkák), generál kivitelezése (tartófalak, elválasztó falak, betonozás, vakolás, festés, burkolás, gépészet) Folyamatos technológiai fejlesztésekkel, eszközállomány modernizálásával, korszerű technológiák költséghatékony megismerésével és használatával  környezetünk egészségének megőrzéséhez is hozzájárulunk.

A projekt keretében 15 fő munkavállaló felvételét és tartós foglalkoztatását vállaltuk. Jelenleg  8 fő a hátrányos helyzetű munkavállaló (alacsony iskolai végzettség, 50 év feletti életkor). A projekt keretében felvett munkavállalók munkaköre (asztalos, gipszkartonozó, segédmunkás). A megítélt támogatásból a foglalkoztatás mellett eszközbeszerzés, telephely korszerűsítés, munkavállalók képzése is megvalósul.

Family Home Kft.

Családi házak generálkivitelezése, könnyűszerkezetes SIP paneles szerkezet- és szeglemezes tetőszerkezet gyártása, összeszerelése, külső és belső festési, hőszigetelési és szárazépítészeti munkálatok speciális szaktudással, 6 éves szakmai tapasztalattal.

1

Kedvezményezett neve: Family Home Kft.
 
A szerződött támogatás összege: 80.000.000 Ft.
 
Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B hitelprogram.
 
Kezdő dátum: 2020.03.20.
 
Visszatérítendő hitel összeg: 80.000.000 Ft., mely éven túli lejáratú forgóeszköz típusú kölcsön. Célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.

2

Kedvezményezett neve: Family Home Kft.
 
A szerződött támogatás összege: 70.000.000 Ft.
 
Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B hitelprogram.
 
Kezdő dátum: 2023.04.20.
 
Visszatérítendő hitel összege: 70.000.000 Ft., mely éven túli lejáratú forgóeszköz típusú kölcsön. Célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése.