Thermopanel gyártástól SIP ház építéséig.

Cégünket 2015. tavaszán hoztuk létre, akkor még pár munkatárssal, de kellő mennyiségű megbízással rendelkezve, aminek eredménye, hogy azóta is folyamatos, mondhatni rohamos fejlődéssel, igen naggyá nőttünk. A környéken az egyik legfejlettebb gépparkkal rendelkezünk, és igen sok szakember dolgozik a nevünk alatt.

TÖRTÉNETÜNK

Fejlődés kompromisszumok nélkül

A Family Home Kft. alapítója – Kakasi Zoltán – évtizedes tapasztalattal rendelkezik, melynek során aktívan részt vett a SIP panelek gyártása és a SIP épületek felépítésének fázisaiban. Ma már több épületgépész, építészmérnök dolgozik irányítása alatt. Szakemberben és szaktudásban nincs hiány, ezáltal biztosított minden munkafolyamat minősége. Óriási csapat, ÉMI/NMÉ által elismert minőség!

Thermopanel gyártás ÉMI/NMÉ engedéllyel

Innovatív, környezetkímélő technológia megszerettetéséhez hazánkban ma már nem szükséges plusz energiát fektetni. Az új otthonra vágyok a SIP panelből készült házak jellemzői és meghökkentő jó ára miatt könnyedén választják téglaházakkal szemben. Az elemek, vagyis a panelek gyártása összetett folyamat, a panelekből készült házakban energiatakarékosan, luxus körülményeket meghazudtolva élhetünk.

Technológia

Partnereink. Küldetésünk

Azt gondoljuk, hogy az ösvényt kijártuk, partnereink a csillogó köveken találják magukat. Több évi megfeszített kitartásunknak köszönhetően ma már a SIP technológia közismert és kedvelt technológiává vált hazánkban. Küldetésünk, hogy az új otthonra vágyók minél nagyobb hányada elmondhassa, energiatakarékos, környezettudatos SIP épületben lakik.

Típusházak

Fejlődés a minőség jegyében

Cégünk folyamatosan a lehető legmagasabb minőségét biztosítja ügyfeleinek. Magasépítő-ipari kivitelezés érvényességi területen minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszert vezettünk be. Ezzel olyan projekt megvalósítását tudjuk vállalni, melyet kevés építőipari kivitelező cég tudna.