Green Lakópark – Most érdemes “SZUPER ZÖLD”-nek lenni!

A SZUPER most nem a képregény oldalain található, és a ZÖLD nem a Shrek, nem a Lámpás, nem a Hulk, hanem a PARK. A Green Lakópark kivitelezői ugyanis további SZUPER kedvezményeket biztosítanak azok számára, akik 2024.06.10-ig szerződést kötnek bármelyik folyamatban lévő, vagy későbbre tervezett házukkal kapcsolatban. Eddig sem volt híján a kedvezmény a lakóparkban, hiszen az árak nem változtak 2023 óta, a házak továbbra is gyorsan készülnek el, hőszivattyús padlófűtéssel a jelenleg legkorszerűbb megoldással, 4-500 m2-es telkeken 4 szobás kivitelben minden igényt kielégítenek minden érdeklődő számára.

MOST azonban minden házba (amelyre az akció ideje alatt kötünk szerződést, függetlenül az átadási határidőtől) AJÁNDÉK 1 DARAB HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA kerül beépítésre, amelyet a nappaliban helyezünk el. További kedvezményként a szerződéskötés feltétele MINDÖSSZE A BANK ÁLTAL IGÉNYELT ÖNERŐ MEGFIZETÉSE, tehát akár 10% BEFIZETÉSSEL is leköthetőek az ingatlanok (feltétele az előzetes pozitív hitelbírálat).

Az első ütemben mindössze néhány ház maradt, így azok, akiknek sürgősen kellene költözni, azok mielőbb keressenek fel bennünket további információért cserében. Elkezdtük a második és a harmadik ütem építését is, amelyek közül az első ingatlanok már 2025 év elejére elkészülnek, viszont akik most szerződnek, azok még a 2023-as árakon, és a fenti kedvezményekkel tudják megszerezni az ingatlanokat.

Várjuk szíves jelentkezésüket a megadott elérhetőségeken, igény szerint személyes találkozóval akár a lakóparkban is, ahol a helyszínen lehet a házakat szemügyre venni és kiválasztani!

Kérjen visszahívást további információkért!