Cégünk

Hivatásunk az Ön kényelme!

Cégünket 2015. tavaszán hoztuk létre, akkor még pár munkatárssal, de kellő mennyiségű megbízással rendelkezve, aminek eredménye, hogy azóta is folyamatos, mondhatni rohamos fejlődéssel, igen naggyá nőttünk. A környéken az egyik legfejlettebb gépparkkal rendelkezünk, és igen sok szakember dolgozik a nevünk alatt.

A Family Home alapítója – Kakasi Zoltán – évtizedes tapasztalattal rendelkezik, melynek során aktívan részt vett az építkezés minden fázisában. Az építőipar minden lépcsőfokát bejárta, ezért a Family Home teljesen megbízható a szakértelmet és tudást illetően is.

konnyuszerkezet-szakember

Olyan szakembereket alkalmazunk (alkalmazottként), akik szintén sok évet, évtizedet töltöttek el az építőiparban, ráadásul annak minden területén. Könnyűszerkezetes és téglaházak, készházak, faházak kerültek ki kezeik alól, s ők mind hozzáteszik családiház-építésben szerzett tapasztalataikat aktuális munkáinkhoz.

SZERETNÉL A CSAPATUNKHOZ TARTOZNI?

Célunk, mindenkinek olyan házat és konstrukciót kialakítani, vagy ajánlani a kínálatunkból, mely biztosítja azt, hogy a betervezett családi ház minden elemével együtt, a megbízó igényeinek megfelelve, teljesen elkészüljön.

1
2
HÍVJON MOST!