Cégünk

Hivatásunk az Ön kényelme!

Cégünket 2015. tavaszán hoztuk létre, akkor még pár munkatárssal, de kellő mennyiségű megbízással rendelkezve, aminek eredménye, hogy azóta is folyamatos, mondhatni rohamos fejlődéssel, igen naggyá nőttünk. A környéken az egyik legfejlettebb gépparkkal rendelkezünk, és igen sok szakember dolgozik a nevünk alatt.

A Family Home alapítója – Kakasi Zoltán – évtizedes tapasztalattal rendelkezik, melynek során aktívan részt vett az építkezés minden fázisában. Az építőipar minden lépcsőfokát bejárta, ezért a Family Home teljesen megbízható a szakértelmet és tudást illetően is.

konnyuszerkezet-szakember

Olyan szakembereket alkalmazunk (alkalmazottként), akik szintén sok évet, évtizedet töltöttek el az építőiparban, ráadásul annak minden területén. Könnyűszerkezetes és téglaházak, készházak, faházak kerültek ki kezeik alól, s ők mind hozzáteszik családiház-építésben szerzett tapasztalataikat aktuális munkáinkhoz.

SZERETNÉL A CSAPATUNKHOZ TARTOZNI?

Célunk, mindenkinek olyan házat és konstrukciót kialakítani, vagy ajánlani a kínálatunkból, mely biztosítja azt, hogy a betervezett családi ház minden elemével együtt, a megbízó igényeinek megfelelve, teljesen elkészüljön.

1
2

Cégünk ÉMI/NMÉ által engedélyezett épületet magas színvonalon, folyamatos ellenőrzés mellett kivitelez. Ahhoz, hogy ezt a minőséget minden egyes háznál szolgáltatni tudjuk, a következő területeken vállaljuk könnyűszerkezetű SIP házak felépítését:

  • Kecskemét és Szeged területén, illetve 50 km-es vonzáskörzeteikben generálkivitelezés,

  • Kecskemét és Szeged területén, illetve 100 km-es vonzáskörzeteikben szerkezetkész épületek kivitelezése.

Mit jelent a szerkezetkész állapot? Szerkezetkész állapot a főfal, válaszfal és tetőszerkezet (fóliázás lécezés és cserép nélkül) kivitelezése. Amennyiben a leendő háztulajdonos szeretné, további díj fejében az alap elkészítését és a tető fedését, cserepezését is vállaljuk.

SIP ház építésénél a pénzügyi megoldásokban is segítünk


Energiatakarékos SIP házának építése soha nem volt ilyen egyszerű! Új ügyfeleink esetén az állami támogatású hitelek elbírálása már a Family Home Kft.-nél is lehetséges. A CSOK mellé babaváró vagy egyéb hitelt is igényelhet, melyhez további kedvezményeket szolgáltatunk:

 

  • teljeskörű tájékoztatás a hitel felvételéhez

  • extra gyors hitelelbírálás sorbanállás nélkül

  • egyedi kamatozású hitelek építkezéshez vagy berendezéséhez

  • érékbecslés gördülékenyen

Az állami támogatású hitelről itt olvashat bővebben:

HÍVJON MOST!